Telefoon: 0477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Voor Perfecte Plannen en Snedes

In SketchUp en Layout

Skalp Voor SketchUp Kopen

skalp_logo (1)

Vul onderstaande gegevens in om te zorgen dat wij je bestelling correct kunnen verwerken.

Op deze pagina   kan je Skalp voor SketchUp veilig online aankopen 7 op 7, 24/24 zowel voor België als Nederland. Als de betaling voldaan is, zal je verdere instructies ontvangen binnen de 24u na je betaling voldaan is.

Skalp kan je downloaden/gebruiken voor SketchUp 2018, 2019 ,2020.

 

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *

Vul het BTW nummer in volgend dit formaat: BE0000.000.000
:
:
: *
:

 

Indien je niet online wenst te betalen en een klassieke offerte wil gebruik dan, Skalp Offerte Aanvraag.

Skalp SketchUp Levering

Wanneer wij de betalingsbevestiging ontvangen hebben, zal je een e-mail krijgen met de nodige  informatie dit binnen de 24u na wij de betalingbevestiging hebben ontvangen.

Er zal een aparte e-mail worden verzonden met de factuur in pdf.

 

Veilig betalen!

Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Wil je SketchUp Pro kopen dien je eerst een account aan te maken (indien je die nog niet hebt natuurlijk). Het MulitiSafePay account is bruikbaar voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops.

Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden). Eveneens kan je via MultiSafePay ook met PayPal veilig betalen

Skalp voor SketchUp kopen – voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifieren.

Back to Top
Skalp Voor SketchUp located at Pachtersdreef 38 , Putte, BE . Reviewed by 145 customers rated: 4.5 / 5